Terminal Bas Ekspres Batu Pahat

Categories Getting Around
24
Tags

An update to the ‘bus stand’ photos on this page. We usually call it Bus Stand. It actually has a name!
It’s called Terminal Bas Ekspres Batu Pahat. 

Terminal Bas Ekspres Batu Pahat

On Saturdays the Bus Terminal is very ‘lively’ and ‘loud’. 
Why? Courts has a live deejay blasting and speaking very quickly for the last few Saturdays. The huge speakers are pointing towards the buses.

 

This article has been viewed (3157) times

24 thoughts on “Terminal Bas Ekspres Batu Pahat

  1. MailBP on

    Yes, I agree with you, but when looking high up what an eyesore lah. Our MBBP white elephant building looks very old and ugly with rotten paint. Why not our Majlis could at least paint back to other color??? Very ugly lah. Lucky CAUSEWAY LINK put up a shelter or else if we hope on our majlis to build sampai tua lah kita. Hey, but I saw there is a Majlis sign board lah as though they built it. Perasan!!!!

  2. philip on

    oh! it’s causeway link that put it up? no wonder it’s blue and yellow, their company bus colour.

    i thought it was the majlis that did it!

  3. tigersden on

    No ler .. its majlis who did it la … look at the pots of plants around town also the trademark blue and yellow color.

  4. MailBp on

    Confirm.It belongs to Causeway Link. You may ask them if you want to check.

  5. tigersden on

    And that concludes the discussion that Majlis Bandaran has no money to improve anything in our town. XD.

  6. Argh,my last time there on sept 2006 visited my old friend and her family at Kampung erm i already forgot the name.

  7. salam..ak nak kongsi pengalaman ak masa ak dating gan pakwe ak
    kat SUMMIT..Em..bagi ak tempat station dy ok..but kotor la..Lgi satu nape ramai sangat budak2 poyo kat cane??n bahagian atas gelap..bahaya tu..Actually pakwe ak org cane gak..Budak sri medan..Ak harap pihak berkuasa dapat membanteras gejala yang x senonoh..xpecially kat bahagian atas..AKU SAYANG AKAN BANGSAKU !!
    AYUH MELAYU BANGKITLAH SEMULA!!!TERUTAMANYA REMAJA!!!!FROM FIZA JAY BEE

  8. sape2 kat cini dok kg sri menanti????sampaikan salam sayang dan rindu ak kat bakal suami ak….Iwan(Loheng)…hehehe….ak sayang giiiileeeee kat dy………….

  9. joe on

    BP is miss u. my hometown, lama dh aku tinggalkan BP, hampir 20 tahun.Baru2 ni aku balik BP…ada kemajuan bandar ni skrg.sekolah lama aku sekolah di mampan, dato’ onn,Limpoon 1 sekolah arab, sdbl and high school sekolah lama aku.sesiapa kenal email la aku….aku plan nak develope residential housing ka bp sooner.
    miss u bp, banyak memori sila ku disana

  10. franzhairil on

    Aku pon dah hampir 10 tahun tinggalkan bp…..jarang balik sebab sekarang aku keje kat Kedah. Miss my hometown so much. Harap dapat transfer dekat ngan bp. terminal ni tinggalkan banyak kenangan. Kalu x silap aku ia dibina dalam ujung 90’an.

  11. Dantang on

    Definitely one of the failure infrastucture project in Bee Pee. The express bus had to be park along the road in front of courts (and the whole road got to be close).

    Whoever design this station got to feel a shame.
    Whoever approved it to be built got to be shoot by firing squad for allowing wastage of fund and land.

  12. MailBP on

    Heard rumor BP will be getting it’s new bus terminal somewhere else. Anyone knows?

  13. bila ler agaknya terminal bas batu pahat ni nak di naik taraf agar dapat standing dengan terminal bas yang lain-lain di malaysia ni….????
    bagi la perubahan sikit….

  14. asyraf on

    sape yg taw harge tiket bas nk gy muar…
    msg kt numbr ny yer!!!! 0173901257…
    TERIMA KASIH!!!

  15. boleh sapa2 bg tau harga dan masa perjalanan bas KKKL dari BATU PAHAT ke KOTA BHARU……
    SMS kt 0132951595….
    Terima Kasih Atas Info Saudara/Saudari

  16. hoho yeh on

    there’s a famous cendol n abc here. even its small yet so many ppl wit different colours!

  17. hahaha..someone please in malay… :)

    where i can get the official web for this terminal bus?

    aku mau balik kampung nieh… tak jumper web nye nak booking ticket.. :(

    please guys..

  18. tigersden on

    Mana ada laman web utk bus terminal BP … kalau nak booking cuba transnational la .. cuba call.

  19. erin on

    hai,sy nk tanya bas dari bp-kemaman pada hari rabu@khamis ni ada x? pukul berapa? dan 1 lagi berapa jam perjalanan smpai ke kemaman? ok tq

  20. salmah on

    ada tak bas dari kajang ke batu pahat. Kalau ada tolong emil saya segera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>